KERSTBOOMVERKOOP

!!!NIET MEER MOGELIJK OM TE BESTELLEN!!!

Beste scouts en gidsen, ouders, vrienden, sympathisanten,

Door de huidige COVID-19 maatregelen proberen wij als scouts op originele en duurzame wijze inkomsten te generen om onze leden van een leuk kamp en toffe activiteiten te voorzien.

Dit jaar willen wij u graag een kerstboom aanbieden om zelfs tijdens deze bizarre tijden nog een gezellige Kerstmis te hebben. We bieden twee soorten aan in alle maten: Nordmann en Fraseri. Op "KERSTBOOMVERKOOP" kan u uw bestelling plaatsen en deze dan ophalen rond Sinterklaas bij ons op het terrein (Patronaatstraat 20, 2650 Edegem).

Op deze manier steunt u niet enkel de scouts, maar geeft u uzelf toch ook een extra speciale kerstboom dit jaar.

Uw bestelling is pas bevestigd na storting van het exacte bedrag met vermelding naam op BE10 0688 9801 4004. Achteraf ontvangt u een bevestigingsmail.

Indien verdere vragen stuur gerust een mailtje naar verkenners@scoutsedegem.be. Wij helpen u met veel plezier!

Met scouteske groet,

De verkenners