KERSTBOOMVERKOOP 2021

BESTELLEN IS NIET MEER MOGELIJK.

Beste scouts en gidsen, ouders, vrienden, sympathisanten,

Ook dit jaar willen wij u graag een kerstboom aanbieden om een gezellige Kerstmis te creëren. We bieden 7 groottes van het ras Nordmann aan. HIER kan u uw bestelling plaatsen en deze dan ophalen begin december bij ons op het terrein (Patronaatstraat 20, 2650 Edegem). U kunt uw kerstboom tevens laten leveren in de regio Edegem, Hove, Mortsel en Kontich. Hiervoor vragen wij een supplement van €7,50.

Na aanvraag van vorig jaar hebben wij ook besloten om een houten kruis aan te bieden voor uw kerstboom aangezien de kerstbomen zonder kluit worden geleverd. Verder willen wij, gegeven onze ervaring vorig jaar, ook meegeven dat de hoogte van kerstbomen binnen categorieën kan variëren. Bijvoorbeeld een kerstboom uit de categorie 175-200cm zal eerder aan de kleinere kant zijn, indien u dus zeker een boom van 200cm wilt raden wij u aan om een categorie hoger te bestellen.

Op deze manier steunt u niet enkel de scouts, maar geeft u uzelf toch ook een extra speciale kerstboom dit jaar.

Uw bestelling is pas bevestigd na storting van het exacte bedrag met vermelding naam op BE43 0688 9801 3701. Na ontvangst van betaling sturen wij u een bevestigingsmail met uw bestelnummer.

OPGELET: Bestellen gaat tot en met 23 november.

Indien verdere vragen stuur gerust een mailtje naar jins@scoutsedegem.be. Wij helpen u met veel plezier!

Met scouteske groet,

De Jins

HIER BESTELLEN:   KERSTBOOMVERKOOP