OVERGANG 2022

Beste ouders, (oud-)leden en sympathisanten van onze scouts,

Het is weer bijna het begin van het scoutsjaar. Dat betekent dat het

weer tijd is voor de allombekende overgang van den 27ste en 28ste.

Dit jaar zal de overgang doorgaan op  zaterdag 17 september te Sterrenhof (terrein van den 28ste te kontichstraat 92, Edegem).

Het concept blijft hetzelfde:

14u opening van de festiviteiten

17u30 start BBQ

20u show

Prijs BBQ:

• Kleine portie vlees: één stuk vlees naar keuze + saladebar: 12 euro
  • Grote portie vlees: twee stukken vlees naar keuze + saladebar: 16 euro
  • Vis: zalm + scampi + saladebar: 17 euro
  • Veggie: Homemade tapenades + gegrilde groenten/gevulde champignons + saladebar: 16 euro
  • Dit jaar bieden we ook een vegan optie aan. Deze komt neer op de veggie optie maar dan omgevormd tot een vegan alternatief: 16 euro

Inschrijven kan tem 11 september. Hierna rekenen wij €2 meer per persoon.

Uw bestelling is pas bevestigd na storting van het exacte bedrag op  BE91 7895 4279 8476 met als medeling: "Overgang 2022 + Naam ".

Wilt u graag een handje toesteken? Wij zoeken nog vrijwillige mama's en papa's om een uurtje mee vlees te bakken, groentjes te snijden of de bar eventjes te bemannen tijdens de overgang. Alvast bedankt!

• Het snijden van de groentjes start de dag zelf rond 10u.
  • Vlees grillen vanaf 17u in shiften van één uur.
  • Bar vanaf 13u in shiften van één uur.

Indien verdere vragen stuur gerust een mailtje naar groepsleiding@scoutsedegem.be. Wij helpen u met veel plezier verder!

HOE WERKT HET RASTER HIERONDER?

Hieronder ziet u een raster met in elke rij Persoon 1, Persoon 2 ... Verder staat in elke kolom het vleesje/veggie/vis dat u kan bestellen. De bedoeling is voor elke persoon die u inschrijft dus een nieuwe rij te nemen en aan te duiden wat die persoon juist wilt. Elke persoon mag langsgaan bij de saladebar.

K=Kipfilet ; S=Saté ; H=Hamburger ; W=Worst

(We hanteren deze methode om vleesverspilling te voorkomen)

KSHWK + SK + HK + WS + HS + WH + WVeggieVisVegan
Persoon 1
Persoon 2
Persoon 3
Persoon 4
Persoon 5
Persoon 6
Persoon 7
Persoon 8
Persoon 9
K=Kipfilet ; S=Saté ; H=Hamburger ; W=Worst
Indien ja, krijgt u later meer uitleg op mail van VZW De Vrienden. U kan ook gerust voor meerdere shiften kiezen indien u bijvoorbeeld een uurtje aan de bar wilt helpen, maar gerust ook nog daarvoor mee groentjes wilt snijden.
1 vleesje = 12 euro, 2 vleesjes = 16 euro, veggie = 16 euro, vegan= 16 euro, vis = 17 euro
CAPTCHA
Dit veld is om te testen of je een machine of persoon bent om spamberichten te voorkomen.